Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić ugostio je državne prvake, članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Razljev te vrlo uspješne ženske ekipe Dobrovoljnih vatrogasnih društava Johovec i Mala Hrastoilnica, koje su proteklog vikenda zahvaljujući trudu i zalaganju, ostvarile odlične rezultate na Državnom natjecanju vatrogasaca Republike Hrvatske u Puli.

Na službenom prijemu nazočili su i zamjenik Općinskog načelnika Općine Križ Mladen Rogić, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Križ Branko Arbanas te zapovjednik Mario Matanić kao i ostali članovi Vatrogasne zajednice Općine Križ.

Općinski načelnik još je jednom s ponosom čestitao članovima DVD-a Razljev na osvojenom 1. mjestu na 7. državnom natjecanju vatrogasaca Republike Hrvatske na kojem je sudjelovalo ukupno 221 natjecateljskih odjeljenja. Ovim rezultatom stekli su pravo nastupa na međunarodnom natjecanju vatrogasaca, koje će se od 9. do 16. srpnja 2017. godine održati u Austriji. Upravo za odlazak na to važno natjecanje, ali i sva ostala natjecanja koja slijede, Općina Križ ekipi DVD-a Razljev poklonila je kofere, a svim damama, članicama ekipe DVD-a Johovec koja je osvojila odlično 5 mjesto u kategoriji žene B i članicama ekipe Male Hrastilnice koja je osvojila 12 mjesto, Općinski je načelnik poklonio ruže.

prijem-vatrogasaca-074 prijem-vatrogasaca-087 prijem-vatrogasaca-076 prijem-vatrogasaca-080 prijem-vatrogasaca-095 prijem-vatrogasaca-102 prijem-vatrogasaca-105 prijem-vatrogasaca-107

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content