U petak 10. svibnja 2024. godine u 20 sati ispred Knjižnice i čitaonice Križ, a u povodu 140-e obljetnice osnutka knjižnice i čitaonice, sviraju i pjevaju Mile Kekin, Marko Mrakovčić i Danko Krznarić.

Svi ste pozvani!

Mile Kekin Trio je poluakustični sastav s kojim Mile izvodi pjesme iz svih perioda njegovog tridesetogodišnjeg autorskog rada. Na koncertu će publika imati priliku čuti pjesme iz ere Hladnog piva kao i sa samostalnih albuma ali u malo drugačijem, mirnijem izdanju.

Uz Kekina nastupaju multiinstrumentalisti Mark Mrakovčić na akustičnoj gitari i perkusijama, te Danko Krznarić na klavijaturama i električnoj gitari. Namjera im je u manjim prostorima, u opuštenoj atmosferi s manje decibela zabaviti publiku ne samo svirkom već pogledom iza kulisa poznatih pjesama  i odgovoriti zašto baš Njeno ime provlači kroz rime, zašto baš Reno 4,  a ne recimo Mercedes ili Zastava 101 ili zašto je napisao pjesmu za Malu, a ne za malog. Ovaj koncert rođendanski je poklon svima uz 140. obljetnicu postojanja Knjižnice i čitaonice Križ.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content