Nakon što je uređeno pročelje, izvedena rampa za invalide, zamijenjeni stari oglasnih prostori ispred Doma kulture Josip Badalić, a u završnoj fazi su i radovi izgradnje pristupne rampe,  prilagodbe sanitarnog čvora osobama s invaliditetom i postavljanje taktilne crte vođenja u Domu kulture Josip Badalić, na red je došla i ugradnja nove multimedijalne opreme.

Zagrebačka županija temeljem raspisanog natječaja, Općini Križ odobrila je 40.000,00 kn bespovratnih financijskih sredstava za poticanje razvoja javne turističke infrastrukture u Zagrebačkoj županiji za 2016. godinu.

Zahvaljujući sredstvima Županije i Općine Križ, ovih dana u kino sali Doma kulture Josip Badalić, započeli su radovi na ugradnji novog razglasa koji će znatno poboljšati i smanjiti troškove organizacije manifestacija i događanja u kino sali. Također će se obnoviti parket pozornice, tapecirati ostatak stolica te ugraditi projektor i poboljšati rasvjetu s dva nova led reflektora s mogućnošću efekata u boji.

Radovi bi trebali biti privedeni kraju do sredine veljače kada 17.02.2017. godine započinje kazališna sezona u Općini Križ predstavom Mala poduzetnica u velikoj blokadi.

 

Podijeli na društvenim mrežama