rnrOve subote, 20. veljače 2016. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Milke Trnine u Križu, održati će se tradicionalni 14. u nizu kvalifikacijski turnir akrobatskog rock’n’roll-a Križ ’16.. Kako je običaj svake godine, na natjecanju će se okupiti najbolji predstavnici akrobatskog rock’n’roll-a Hrvatske, budući je riječ o važnoj sportskoj manifestaciji.

Iz Mega rock teama poručuju da su njihovi članovi u samom vrhu svjetskog akrobatskog rock’n’roll-a, što potvrđuju prošlogodišnji izvanredni rezultati i plasmani na svjetskim rang listama. Tako i ove godine možemo očekivati velik broj izuzetno kvalitetnih parova i formacija. I na ovom 14. natjecanju na ovim prostorima, potruditi će se da posjetiteljima bude zanimljivo i atraktivno.

Najmlađi polaznici iz Križa i Ivanić Grada će se upravo na ovom natjecanju premijerno prikazati publici, te time nastaviti dugu i bogatu tradiciju vrhunskih parova i formacija koje dolaze upravo iz našeg kraja.

Program natjecanja počinje od 12:00 sati sa prednatjecanjima, nakon kojih će se znati koji su to parovi i formacije svojom kvalitetom ostvarili plasman u finala natjecanja.

U 18:00 sati počinje Završnica u kojima će se predstaviti po 7 najboljih parova i formacija u svakoj kategoriji.

Pozivaju se svi koji žele pogledati blještavilo plesnih kostima, plesne figure, koreografije na rock’n’roll muziku i naravno neizostavne akrobacije, da dođu u subotu, 20. veljače 2016. godine u križ i uživaju  u rock’n’rollu

Podijeli na društvenim mrežama