Ovog petka i subote, 07. i 08.04.2017. Općina Križ u suradnji s Discovery filmom organizira besplatne projekcije filmova u kinu Križ.

Za najmlađe, ovog petka u 18 sati održati će se besplatna projekcija animiranog filma “Mali Princ”.
Filmska animirana verzija kultnog remek djela Antoinea de Saint Exuperija. U središtu je zbivanja Djevojčica koju majka polako priprema za svijet odraslih u kojem žive. Djevojčicin susjed je ekscentrični dobronamjerni Avijatičar.  On će Djevojčicu upoznati s nevjerojatnim novim svijetom u kojem je sve moguće. Svijetom u koji je on sam davno zakoračio a sve zahvaljujući Malom princu. Tu će započeti putovanje Djevojčice, putovanje u vlastiti izmaštani svijet i u svijet Malog princa. Tu će Djevojčica otkriti da je ljudska povezanost ono što je esencija zbivanja i može se vidjeti jedino screm…

U subotu za nešto stariju populaciju biti će besplatna projekcija urnebesne komedije “Sedam psihopata”  s početkom u 19 sati.
Urnebesna komedija o scenaristu u usponu koji se nenadano upetlja u svijet kriminalnog miljea L.A.-ja. Sve započne tako što njegovi čudnjikavi prijatelji kidnapiraju jednog psa, Shi Tzua u vlasništvu poznatog gangstera. Otkačeno do bola, film koji morate vidjeti!

Općina Križ, odlučila je organizirati prikazivanje filmova i vratiti život u preko 40 godina staro kino u Križu. Iako danas veliki multipleksi nemilosrdno nastoje ugasiti kina u malim sredinama, ona su oduvijek imala kako kulturološku tako i sentimentalnu vrijednost. Ne samo da su ona mjesta na kojima su se mogla pogledati djela vrsnih svjetskih i domaćih redatelja, već su to i mjesta prvih izlazaka i ljubavi. Općina Križ, ukoliko se pokaže želja i interes građana za ovakvim prikazivanjem filmova u kinu u Križu, jednom mjesečno organizirati će besplatne projekcije filmova.

Podijeli na društvenim mrežama