18. svibnja 2017. godine obilježen je Dan Osnovne škole Milke Trnine Križ Svečanom sjednicom Učiteljskog vijeća na kojoj je nazočio i Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić. Svečanost proslave Dana škole završena je jučer, 25. svibnja 2017. godine velikom priredbom svih učenika pod nazivom Ljubav nas veže i spaja u Domu kulture Josip Badalić u Križu.

Sve zajedno pozdravili su ravnatelj Osnovne škole Zlatko Hasan i Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić poželjevši mnogo uspješnih i radosnih godina školovanja djeci i njihovim roditeljima kao i uspjeh u radu učiteljima i nastavnicima.

U nastupu su sudjelovali gotovo svi učenici, male i velike mažoretkinje, zbor sa himnom škole, recitatori veliki i mali, a pravo oduševljenje za sve donijeli su učenici izvedbom mjuzikla Ljubavna priča. Plesna skupina Stars i svi zajedno popraćeni su velikim aplauzom. Nagrađeni su učenici koji su osvojili zavidne rezultate na sportskim i natjecanjima znanja, a također su prigodno nagrađeni i učitelji koji su zaslužni za te uspjehe.

 

 

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content