I ovog je vikenda u sklopu adventskih događanja bilo mnogo zanimljivih događaja u Općini Križ. U petak su mališani uživali u besplatnoj predstavi Božićni Djedomobil Kazališta Smješko, a koju im je za Božić poklonila Općina Križ.

Veliku proslavu u petak 20.12.2019. godine imao je i Nogometni klub Sloga Novoselec-Križ. U punoj sali Društvenog doma u Križu, na svečanoj sjednici nogometnog kluba okupili su se mladi i nešto stariji Slogaši te proslavili 90 godina postojanja kluba. Tom prigodom dodijeljena su brojna priznanja i nagrade za životno djelo istaknutim članovima NK Sloge, a Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić, predsjedniku NK Sloge Mariu Vuksanu uručio je Zahvalu Općinskog načelnika Nogometnom klubu Sloga Novoselec-Križ u znak javnog priznanja za promicanje nogometa i sportskog duha u Općini Križ.

Spomenimo i da je u subotu održan tradicionalni Božićni koncert Kulturno umjetničkog društva Graničar iz Križa koji je zajedno sa svojim gostima, KUD-om Mijo Stuparić iz Velike Ludine i KUD-om Strmec, ponovno oduševio mnogobrojnu publiku.

Podijeli na društvenim mrežama