Općinski načelnik Općine Križ danas je potpisao ugovore sa dobitnicima stipendija Općine Križ. I ove je godine Općina dodijelila ukupno 21. stipendiju učenicima i studentima. Članovi Općinskog vijeća Općine Križ na svojoj su 7. Sjednici 18.12.2017. godine jednoglasno donijeli Odluku o dodjeli stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2017./2018.

Temeljem Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata s područja Općine Križ („Glasnik Zagrebačke županije“ br. 32/13. i 19/14.), a sukladno provedenom Natječaju za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Općine Križ, za školsku/akademsku godinu 2017./2018. dodjeljuje se jedna stipendija prema kriteriju umjetničke darovitosti – stipendija Milke Trnine studentici Valentini Blagušević (IV. godina studija). Imenovanoj kandidatkinji dodjeljuje se stipendija u iznosu od 1.000,00 kn i pripada 10 mjeseci tijekom školske godine.

Učeničke stipendije prema socijalnom kriteriju, po 1 stipendija za svaku godinu školovanja dodjeljuju se: Tei Skukan za I. godinu školovanja, Ivani Grebenar za II. godinu školovanja, Paulini Pranjić za III. godinu školovanja i Ani Kasalo za IV. godinu školovanja. Učeničke stipendije prema socijalnom kriteriju i to 2 stipendije, temeljem broja ostvarenih bodova bez obzira na godinu školovanja dodjeljuju se Antoniju Korzi (II. godina školovanja) te Paulini Martić (II. godina školovanja).

Učeničke stipendije prema kriteriju izvrsnosti dodjeljuju se, po redoslijedu broja bodova bez obzira na godinu školovanja i to Leonu Stjepanu Uroiću (II. godina školovanja), Viktoru Gorčanu (III. godina školovanja), Robertu Jelašu (I. godina školovanja), Marti Martinac (IV. godina školovanja). Učeničke stipendije dodjeljuju se u iznosu od 500,00 kn za 10 mjeseci tijekom školske godine.

Studentske stipendije prema socijalnom kriteriju za svaku godinu studija dodjeljuju se Ivi Habek za I. godinu, Božici Komes za II. godinu, Mateji Grgić za IV. godinu i Loreni Špoljarić za V. godinu. Dodjeljuju se i dvije stipendije, temeljem broja ostvarenih bodova bez obzira na godinu studija i to Miji Sablić (I. godina) i Petri Pugar (II. godina).

Studentske stipendije prema kriteriju izvrsnosti dodjeljuje se po redoslijedu broja bodova bez obzira na godinu školovanja i to: Loreni Petreković (I. godina), Maji Nikšić (II. godina), Mateji Horvat (II. godina) i Ani Rukavina (III. godina). Imenovanim kandidatima dodjeljuju se stipendija u iznosu od 1.000,00 kn i pripadaju im 10 mjeseci tijekom akademske godine.

 

 

Podijeli na društvenim mrežama