Drage Križanke i dragi Križani

Iza nas je godina prepuna izazova koja je u mnogočemu promijenila naš dosadašnji način života. Ove blagdane provedite u krugu najbliže obitelji izbjegavajući veća okupljanja. Time čuvamo sebe, naše zdravlje i pazimo na bližnje!
U godini koja nam je na pragu očekuje nas realizacija mnogobrojnih projekata koje smo započeli ili imamo u planu. Uz završetak izgradnje novog dječjeg vrtića, bit će tu još mnogo projekata koji će doprinijeti kvaliteti života u našoj Općini. Kao i do sada, pozivam vas da budete aktivni sudionici u razvoju i životu Općine Križ. Svaki vaš prijedlog, sugestija, primjedba pa i kritika su dobrodošli. Vjerujem da ćemo zajedničkom suradnjom učiniti sve da Križ bude Općina zadovoljnih stanovnika i ugodnog života za sve nas jer sve što radimo ostavit ćemo u nasljeđe generacijama koje tek dolaze.
Budimo odgovorni i solidarni, pomognimo jedni drugima, osobito starijima i nemoćnima kojima je pomoć sada najpotrebnija. Preispitajmo životne prioritete, radujmo se i poštujmo ono što imamo. Za ove blagdane najljepši dar je da smo zdravi i da smo dobro!
Svim svojim sugrađankama i sugrađanima i svim ljudima dobre volje želim uspješnu Novu 2021. godinu uz puno sreće i zdravlja s nadom i vjerom u zajedništvo koje će ponovno doprinijet oporavku cijele zemlje.

Općinski načelnik Općine Križ
Marko Magdić struč. spec. oec.

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content