Drage trkačice i trkači i ove godine s ponosom najavljujemo da su prijave za utrku CROSS HILL RUN KRIŽ 2019. powered by RUN CROATIA otvorene!

Organizatori utrke su Run Croatia j.d.o.o. i Općina Križ. U želji da potiče aktivan život i sport kroz manifestaciju čiji su središnji događaj tri utrke kroz atraktivan brdovit zeleni krajolik, Općina Križ i ove godine kreće u organizaciju treće po redu, još bolje trkačke utrke Cross hill run Križ 2019. – Utrke dobrih želja, powered by Run Croatia.

Upravo zbog brjegova i neobične rute po kojoj će se kretati utrka od 10 km, 5 km i Kids run, Općina Križ i ove godine surađuje s timom Run Croatia u čijem službenom kalendaru se nalazi i utrka Cross hill run Križ 2019.

Mjesto održavanja: Općina Križ
Vrijeme održavanja: 18.05.2019. od 15 sati (subota)
Start – Cilj utrke: Križ
Start utrke: 17:30 sati
Duljina: 5 i 10 km
Trasa: Start utrke je na Trgu Sv. Križa u Križu te se kreće kroz Zagrebačku ulicu, zatim Čoporovom ulicom prema ulici Josipa Badalića u smjeru centra Križa. Iz ulice Josipa Badalića skreće se u ulicu Braće Radića sve do skretanja u Industrijsku cestu. Industrijskom cestom utrka ide u smjeru Novoselca prema Ulici Hrvatske mladeži zatim lijevo kroz Kamenarsku ulicu izbija na Moslavačku ulicu. Moslavačkom ulicom ide se u smjeru centra Križa i to do kružnog toka na kojem se izlazi na drugom izlazu prema centru Križa, točnije ulicom Milke Trnine do Trga Sv. Križa gdje je cilj. Trasa je duga 5 km, a za dionicu od 10 km istrčavaju se dva kruga iste trase.
Prijava: do 09.05.2019.
https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/895
Majicu, medalju i sudjelovanje na tomboli garantiramo za uplate zaključno s 09.05.2019.
Informacije: na mobitel +385 91 4430 007, e-mail: sven.veronek@gmail.com

PROGRAM:
15– 17 sati – Registracija trkača
17:00 sati – grupno zagrijavane uz trenericu Tajči u centru Križa
17:30 sati – start utrke na 5 km i 10 km
19 sati – start utrke KIDS RUN – revijalna utrka i to učenika od 1-4
razreda i 5-8 razreda
19:30 sati – Završetak utrke i proglašenje pobjednika

POPRATNI SADRŽAJI:
– Baloni dobrih želja- pisanje poruka na balone i puštanje istih u zrak na startu
– Prezentacija lokalnih proizvoda, rukotvorina i OPG-a
– Animacijske sportske igre za djecu u parku/dječja olimpijada u organizaciji Dječjeg vrtića Križ
– Utrku i ove godine vodi Davor Dretar Drele!
– Podjela zahvala, medalja i pehara
– After Run Party s bendom Free from Nowhere
– Večera (roštilj) za sudionike
– Kviz s vrijednim nagradama

PRIJAVE I STARTNINA:
Cijena startnine: 130,00 kn
U cijenu startnine uključeno je sljedeće
:
– startni broj, digitalno mjerenje vremena te brza objava rezultata na runcroatia.hr i stotinka.hr vođenje evidencije i bodovanja, okrijepe za trkače dužinom staze i na završetku utrke, medicinska pomoć, službena dry fit majica utrke, startni paket (DUKAT FIT mlijeko, voda, MTV UP energy drink, magazin Men’s health i Outdoors…), smještaj trkača u Školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Milka Trnina u Križu (na raspolaganju sanitarni čvorovi s tuševima), pehari po apsolutnim kategorijama + finišerske medalje za sve sudionike
sudjelovanje u kvizu s vrijednim nagradama, party uz bend Free from Nowhere + večera (roštilj) nakon utrke.

– UKOLIKO PLAĆATE PUTEM PAYPALA MOLIMO DA POŠALJETE MAIL O UPLATI I ZA KOJU UTRKU JE UPLATA IZVRŠENA (CROSS HILL RUN 10 KM ILI 5 KM I PUNO IME I PREZIME TRKAČA) – sven.veronek@runcroatia.hr OVDJE SE MOŽETE PRIJAVITI I DOBITI UPUTE ZA UPLATU STARTNINE!

Po uspješnoj prijavi dobiti ćete e-mail sa svim bitnim informacijama vezanim uz utrku, uključujući informaciju kako možete uplatiti startninu.

Uplata kotizacije preko PayPal-a ili kreditnom karticom:

NAKON REGISTRACIJE NA STOTINKA.HR <https://www.stotinka.hr/> uplata kotizacije može ići i preko žiro računa:

Startnina se uplaćuje na: IBAN HR2923600001102496513
Primatelj: Run Croatia j.d.o.o., Gajeva 55/1, 10000 Zagreb
Svrha plaćanja: upisati ime i prezime natjecatelja pa UTRKA NA 10 KM ILI UTRKA NA 5 KM (npr. Ivan Ivić CROSS HILL RUN NA 10 KM ILI 5 KM)
Cijena startnine: 130,00 kn
Kod uplate iz inozemstva iznos se uvećava za bankovnu proviziju.
Ukoliko natjecatelji koji su uplatili startninu ne nastupe na utrci, povrat startnine nije moguć.
Natjecatelji koji odustanu od utrke mogu svoj startni broj i pripadni startni paket prebaciti na drugog prijavljenog natjecatelja najkasnije do 2 dana prije utrke.
Podizanje startnih brojeva i čipova – za sve sudionike: na dan utrke (18.05.2019.) od 15 sati ispred Školske sportske dvorane Osnovne škole Milka Trnina u Križu (Školska ulica).

VAŽNO JE ZNATI!!!

Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost (uz pratnju liječničke pomoći i osiguranje policije), da je upoznat s pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, te da je upoznat s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži.
Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.
Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.
Roditelji svojim potpisom daju pristanak za sudjelovanje njihove djece u utrci, te preuzimaju odgovornost. Obavještavamo Vas da se događaj na kojem sudjelujete snima te se snimke i fotografije s istog mogu koristiti u marketinške svrhe za promociju organizatora događaja. Isto je tako moguće da će se snimke i fotografije objaviti u tiskanim ili
elektroničkim medijima i/ili na društvenim mrežama organizatora. U tom smislu, sve informacije o zaštiti osobnih podataka koje organizator obraduje dostupne su u Izjavi o privatnosti na linku:
http://runcroatia.hr/izjava-o-privatnosti/

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content