Savjet mladih Općine Križ održao je jučer, 11. travnja 2018. godine, svoju konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednika Savjeta izabran Valentino Galić, a za zamjenicu predsjednika Sonja Bobić. Do izbora novog vodstva Savjeta mladih Općine Križ, sjednicu je vodio predsjednik Općinskog vijeća Općine Križ Mladen Rogić, koji je novoizabranom Savjetu mladih poželio uspješan trogodišnji mandat.

Savjet mladih savjetodavno je tijelo Općine Križ i njegov je cilj promicati i zagovarati prava, potrebe i interese mladih na lokalnoj razini. Upravo to, istaknuo je izabrani predsjednik Savjeta mladih, bit će cilj ovog saziva te je ujedno pozvao sve članove i zamjenike članova na timski rad.

Konstituirajućoj sjednici nazočio je i Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić te čestitao svim članovima i zamjenicima članova novoizabranog Savjeta mladih. Načelnik je istaknuo da od njih očekuje rad i konstruktivne prijedloge te obećao podršku u realizaciji istih. Zaželio je da ideja Savjeta mladih doista zaživi te u tom cilju istaknu potrebu edukacije članova Savjeta mladih. Ujedno je Savjetu mladih predstavio program događanja Općine Križ koji slijedi u narednom periodu te ih pozvao da se aktivno, volonterski uključe u isti.

 

Podijeli na društvenim mrežama