• rujan 12, 2020
  • 3:00 pm
  • Križ

LIDL CROSS HILL RUN
UTRKA DOBRIH ŽELJA 12.09.2020.

Centar Križa i ove će godine ‘okupirat’ brojni trkači iz Hrvatske i svijeta Cross Hill Run/Utrci dobrih želja, koja se u Općini Križ održava četvrtu godinu za redom.

Jedan od ciljeva ove manifestacije koju podupire Općina Križ promocija je sporta kao zdravog načina života, a budući da trčanje potiče kreativnost i zdrav duh upravo radi poticanja aktivnosti među djecom i mladima, Općina Križ, čiji se Općinski načelnik Marko Magdić aktivno uključio u samu utrku, želi promovirati trčanje i svoj kraj kroz ovu atraktivnu jednodnevnu manifestaciju u suradnji s Run Croatia j.d.o.o. timom iz Zagreba

Središnji događaj Cross Hill Runa Križ 2020. utrke dobrih želja, tri su utrke kroz atraktivan krajolik Križa i njegovih brjegova. Uz utrke na 5 i 10 kilometara čiji će start biti u centru Križa u 17:30 sati. Organizirana je i utrka za one najmlađe – Kids Run, utrka u kojoj sudjeluje oko 100 učenika osnovnih škola na 500 i 1000 metara. Tu je i bogat popratni sadržaj od sajma obrta i rukotvorina, dječje olimpijade u organizaciji Dječjeg vrtića Križ, a sve završavamo feštom uz DJ-a i roštilj za sudionike i volontere.