„Zbog puknuća tlačnog magistralnog voda u Dubrovčaku 18.06.2013. u 15.30 sati nismo bili u mogućnosti isporučivati vodu korisnicima. Kvar je saniran do 24:00 sati kada je počelo i pumpanje vode iz Dubrovčaka za rezervoar Sobočane. Voda je otvorena za Ivanić-Grad, Kloštar Ivanić i Križ u 5:00 sati 19.06.2013. Obzirom na ispražnjene cjevovode i rezervoare ne možemo odmah nadoknaditi manjak vode pa molimo građane za razumijevanje i racionalno korištenje vode samo u sanitarne i higijenske potrebe.
U tijeku dana kod nekih potrošača na višim dijelovima biti će manji tlak ili nestanak vode nekoliko sati, jer ćemo isporuku vode biti prisiljeni vršiti uz prigušenje ventila (manji dotok vode od potrošnje). Očekujemo da će se situacija normalizirati kroz 2-3 dana te molimo za razumijevanje korisnika vode.
O promjenama i eventualnom zatvaranju vode obavijestit ćemo korisnike putem Obiteljskog radio Ivanića.
Zbog nedovoljnih količina vode i malog nivoa u rezervoaru Sobočani, izvršit ćemo zatvaranje vode kako bi akumulirali određenu količinu, da svi korisnici imaju vode određeno vrijeme ( i na višim dijelovima i katovima u zgradama).
Voda će biti zatvorena od 15:00 – 18:00 sati, a od 18:00 – 22:00 će biti otvorena.
Ponovno će biti zatvorena od 22:00 – 04:00 sati.
Nadamo se da ćemo na taj način stvoriti neku zalihu kako bi sutra imali bolju opskrbljenost vodom.“

Podijeli na društvenim mrežama
Skip to content