• pobjeda0815Obavještavamo građane o rasporedu obilježavanja blagdana Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja.
  Općina Križ obilježiti će Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja u petak 5. kolovoza 2016. godine :
  10,00 sati – Posjet Spomen sobi poginulih branitelja Domovinskog rata Općine Križ
  10,15 sati – Polaganje vijenca kod Centralnog križa na groblju u Križu…

 • Odlukom o financiranju „Projekta rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom“ Ministarstvo branitelja odobrilo je sredstva za financiranje prilagodbe (bočnog) ulaza izgradnjom pristupne rampe,  prilagodbe sanitarnog čvora osobama s invaliditetom i postavljanje taktilne crte vođenja u Domu kulture Josip Badalić koji bi trebali olakšati život i kretanje osobama s invaliditetom.

  Općina Križ prijavila je na natječaj Ministarstva branitelja spomenuti projekt. Temeljem potpisanog Ugovora od strane Općinskog načelnika Općine Križ Marka Magdića i Ministra Tome Medveda. Općini Križ …

 • 20160725_113608

   Dana 25.07. započeli su radovi na obnovi cestovnih kolnika spojne ceste Donji Prnjarovec – Križ i Selske ulice u Novoselcu.  Radovi se izvode na dijelu sa tucaničkim kolnikom,  a obuhvaćena je izvedba bitumeniziranog novog kolničkog zastora od bitumeniziranog agregata, a uz istodobno profiliranje odvodnih jarkova  te završno utvrđivanje bankina.  Planirani završetak radova je pet radnih dana.

   

   

 • Sukladno odredbama Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša („Narodne novine“ br. 64/08) informira se javnost da je Općina Križ u suradnji sa Upravnim odjelom za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Zagrebačke županije provela postupak Ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš Strateškog razvojnog programa Općine Križ za razdoblje 2016. – 2021. godine. Nakon provedenog postupka, a sukladno mišljenju navedenog Odjela,  kojim je utvrđeno da

 • OBAVIJEST GRAĐANIMA o radovima obnove cestovnog kolnika u naselju Novoselec i naselju Donji Prnjarovec

  SELSKA ULICA – NOVOSELEC

  o Obavještavaju se građani da će se počevši od 25. srpnja 2016. godine u dijelu Selske ulice sa tucaničkim kolnikom ulici izvoditi radovi na obnovi kolničkog zastora.
  o Radovi obuhvaćaju pripremu te strojnu izradu novog kolničkog zastora od bitumeniziranog agregata sa zbijanjem, a po završetku obnove kolnika izvest će se profiliranje postojećih odvodnih jaraka sa utvrđivanjem bankina.
  o

 • Župni Caritas župe Uzvišenja sv.Križa u Križu pokrenuo je akciju pomoći djeci iz obitelji u potrebi, odnosno obiteljima s više djece – školaraca i  sa smanjenim primanjima, kako bi im pomogli da lakše prebrode početak nove školske godine. Svega par dana nakon što je župnik vlč. Božo Pinjuh, na nedjeljnoj misi, najavio akciju, prikupljeno je 10-tak školskih torbi, kompleti knjiga za 1. i 4. razred osnovne škole,

 • Javni natječaj za prodaju zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I, radi izgradnje gospodarskih objekata

  U Narodnim novinama br. 65 od  15.07.2016. godine pod rubrikom Nadmetanja objavljen je Javni natječaj za prodaju zemljišta u Poduzetničkoj zoni Križ I, radi izgradnje gospodarskih objekata.

  Rok za dostavu ponuda na adresu Općine Križ je 15 dana od objave natječaja.

  Budući da zadnji dan za predaju ponuda pada na dan 30.07.2016. godine – subota,  sukladno članku 81. stavku 2. Zakona o općem upravnom …


Stranica 1 od 1011234»102030...Zadnja »