• Sinoć 29.01.2015. u 18 sati u Galeriji Križ u organizaciji Općine Križ, Knjižnice i čitaonice Križ, Ogranka Matice hrvatske Kloštar Ivanić predstavljena su izdanja Ogranka Matice hrvatske Kloštar Ivanić Pabirci 2015. i Feliks Barušić: Sretne Naravi ili Vesele epizode iz običnog života uz izložbu slika Miljenka Šimunovića. O izdanjima Ogranka Matice hrvatske Kloštar Ivanić govorili su: Božidar Balenović, Krunoslav Božić i Miljenko Šimunović. Božidar Balenović predstavio je rad Matice i …

 • Hrvatska turistička zajednica je objavila Javni poziv za kandidiranje projekata turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima za potpore u 2015. godini koji je otvoren do 27. veljače 2015. godine.
  Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih financijskih potpora Hrvatske turističke zajednice za poduzetničke i javne projekte na turistički nerazvijenim područjima koji pridonose sljedećim ciljevima:
  – aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na turistički nerazvijena područja, posebice u razdoblju pred i posezone
  – …

 • Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je JAVNI POZIV ZA NEPOSREDNO SUFINANCIRANJE PROJEKATA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE U TURISTIČKOM SEKTORU.
  Predmet poziva je dodjela sredstava za postavljanje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne, toplinske, rashladne te toplinske i rashladne energije na postojećim građevinama.
  Postojeća građevina je građevina koja je izgrađena na temelju građevinske dozvole ili drugog odgovrajućeg akta sukladno Zakonu o gradnji (NN br. 153/13) i svaka druga građevina koja …

 • Obavještavamo građane o obilježavanju Dana 112 – Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe. Detaljnije pročitajte ovdje:
  OBILJEŽAVANJE DANA 112

 • Općina Križ nije tijelo nadležno za isplatu sredstava na ime naknade članovima biračkih odbora imenovanima za provedbu proteklih izbora za predsjednika Republike Hrvatske.
  Ovom obaviješću obznanjuje se usmena informacija dobivena u računovodstvu Grada Velike Gorice, da će danas 26. siječnja 2015. godine, tijekom ostatka dana ili tijekom sutrašnjega dana, 27. siječnja 2015. godine, biti isplaćene naknade za rad svim članovima imenovanima u biračke odbore za provedbu navedenih izbora na području Općine Križ.
  Odluka – Dip

 • Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je četiri nova natječaja iz sektora energetike, a koji se odnose na:
  – sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada,
  – sufinanciranje nabave i ugradnje uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije u postojećim višestambenim zgradama.
  – sufinanciranje energetskog pregleda i energetskog certificiranja postojećih višestambenih zgrada,
  – financiranje izrade projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti u višestambenim zgradama.

  Višestambena zgrada je svaka ona zgrada koja je u cijelosti ili u kojoj …

 • oriOpćinski načelnik Općine Križ gostovati će na Obiteljskom radiju Ivanić u utorak 27.1.2015. godine u 17.00 sati u emisiji Iz lokalne samouprave. Početak godine nosi nove zadaće i nove izazove te će to biti i teme razgovora, Proračun Općine Križ za 2015. godinu, Novi zakonski propisi, osobito oni koji se odnose na rad i poslovanje udruga, te planovi za ovu godinu.


Stranica 1 od 761234»102030...Zadnja »