• ZTKOK_HZTKOsnutkom Foto video kluba “35mm” Križ kao treće tehničke udruge na području Općine Križ 2007. godine ostvarili su se uvjeti za osnivanjem prve Zajednice tehničke kulture na području jedne općine u Republici Hrvatskoj. Tek 2009. godine postignut je dogovor između udruga u Križu i osnovana je Zajednica tehničke kulture Općine Križ. Na osnivačkoj skupštini Zajednice tehničke kulture Općine Križ (ZTKOK), Skupština je donijela odluku o …

 • Predsjednik Općinskog vijeća Općine Križ Đuro Paher sazvao je 21. SJEDNICU OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE KRIŽ.
  Sjednica će se održati dana 06.07.2015. godine (ponedjeljak) u 17.30 sati u sjedištu općinske uprave Općine Križ u Križu, Trg Svetog Križa 5.

  SAZIV 21. SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE KRIŽ

   

 • ina 005U Općini Križ danas je Održana konferencija za medije na kojoj su Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić i njegov Zamjenik Mladen Rogić predstavniku INA-e, Dubravku Novoselu, direktoru Inine proizvodne regije zapadna Hrvatska, predstavili rezultate nova tri projekta koje je s 85.000,00 kuna financirala Ina Industrija nafte d.d. Zagreb.

  Općina Križ naime, već dugi niz godina ostvaruje odlučnu suradnju s INA-om, u nizu društveno korisnih …

 • S krajem mjeseca kreče izvođenje radova na sanaciji plinske distributivne mreže na području Općine Križ, točnije Moslavačke ulice u Novoselcu i u Rečici Kriškoj.

  Ivaplin d.o.o. provesti će građevinsko-strojarske radove na sanaciji čeličnog plinovoda sa pripadajućim priključcima. Spomenuti plinovodi nalaze se u zelenoj zoni javne prometnice. U Rečici Kriškoj radovi će započeti 30.06.2015. godine i trajati će od prilike 10 radnih dana i to od Društvenog doma do kraja (k.č.br. 708/2-k.č.br. 756), dok će u Moslavačkoj …

 • poljoprivredaNatječaj za najboljeg mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu Europske unije otvoren je od 12. lipnja do 12. srpnja 2015. godine. Natječajem Europska unija želi popularizirati poljoprivredu kao poželjnu djelatnost, osobito kod mladih osoba.

  Na natječaj se mogu prijaviti poljoprivrednici i poljoprivrednice mlađe od 40 godina, koje se na vlastitom gospodarstvu bave poljoprivrednom djelatnošću i to putem aplikacije na mrežnim stranicama informacijskog sustava Agrokluba. Prijavnica sadrži pitanja o …

 • Poštovane sugrađanke i sugrađani,

  Dan državnosti, 25. lipnja, u Republici Hrvatskoj državni je blagdan kojim se obilježava povijesna odluka Hrvatskog Sabora donesena 1991. godine, o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske proglašavajući Republiku Hrvatsku samostalnom i neovisnom državom. Odluci o samostalnosti i suverenosti prethodila je referendumska odluka većine hrvatskih građana da Hrvatska neće ostati u Jugoslaviji kao jedinstvenoj saveznoj državi.

  Obilježavajući Dan državnosti, kao jedan od najvažnijih datuma

 • Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma vršiti će tretiranje komaraca (LARVICIDNO I ADULTICIDNO) u Općini Križ sa pripadajućim naseljima dana 25. lipnja (četvrtak) u večernjim satima i 26. lipnja 2015. godine (petak) u jutarnjim satima.

  Tretiranje će se provoditi sa zemlje u večernjim i jutarnjim satima sa aparatima mobil-star i švingfogovima, a u radu će se koristiti insekticidi III skupine otrova iz skupine permetrina (adulticidno) i iz skupine temefosa (larvicidno). Insekticidi imaju dobro početno djelovanje i dovoljno dugo …


Stranica 1 od 821234»102030...Zadnja »