• 20151127_101638Kako bi obilježili početak Adventa i donijeli blagdanski ugođaj, Općina Križ i ove godine nastavljaju tradiciju postavljanja adventskog vijenca u parku ispred Župne crkve Uzvišenja Sv. Križa.  Pridružite nam se pri paljenju prve svijeće adventskog vijenca ove nedjelje dana 29. studenog 2015. godine nakon Svete mise u 9 sati, te svake iduće sve do posljednje nedjelje Adventa, dana 20. prosinca 2015. godine.

 • Predsjednik Općinskog vijeća Općine Križ Đuro Paher, sazvao je 24. SJEDNICU OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE KRIŽ.
  Sjednica će se održati dana 03.12.2015. godine (četvrtak) u 17,30 sati u sjedištu općinske uprave Općine Križ u Križu, Trg Svetog Križa 5.

  Saziv 24. sjednice Općinskog vijeća Općine Križ

 • Bijeli jelen 035Udruga za terapijske i pedagoške aktivnosti Bijeli jelen Križ, povodom 3. prosinca, Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, održala je jučer u Društvenom domu u Križu, Edukaciju o pravima osoba s invaliditetom. Cilj edukacije na kojoj je sudjelovao velik broj osoba s invaliditetom, članova njihovih obitelji i zainteresiranih građana s područja Općine Križ, a i šire, bio je ukazivanje na potrebu prihvaćanja …

 • Katarinje u Križu


  25.11.2015.

  HP_St_Catherine_Sweden-e1426585475559Udruga umirovljenika Općine Križ poziva vas na večer pjesme i plesa 27.11.2015. godine u petak, s početkom u 17 sati u Dom kulture Josip Badalić Križ  (kino sala)

  U programu sudjeluju, osim domaćina Udruge umirovljenika Općine Križ i zbor Udruge umirovljenika Ivanić-Grad, zbor Udruge umirovljenika Dubrava te KUD „Mijo Stuparić“ iz Velike Ludine.  Dođite i dobro se zabavite!

 • međunarodni dan osoba s invaliditetomUdruga za terapijske i pedagoške aktivnosti Bijeli jelen Križ, povodom 3. prosinca, Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, poziva sve osobe s invaliditetom, članove njihovih obitelji te sve zainteresirane građane, ustanove i organizacije na Edukaciju o pravima osoba s invaliditetom.

  Edukacija će se održati sutra, 25. studenog 2015. godine u Društvenom domu u Križu (velika sala) s početkom u 17 sati.

 • sovic_politicka_web-300x204 (1)Nedavno je održana Izborna skupština Hrvatskog robotičkog saveza. Za novu predsjednicu izabrana je dr. sc. Ana Sović Kržić na mandat od četiri godine.

  Hrvatski robotički savez najviše je nacionalno tijelo tehničke kulture čija je djelatnost od značenja za izvaninstitucijsko obrazovanje, razvoj i promicanje robotike u Republici Hrvatskoj. Savez danas broji 9 udruga iz cijele Hrvatske koje djeluju u području robotike, s tendencijom povećanja broja članova.

  Ana …

 • boc5beic4872-copyFINALI ove godine, prigodom nadolazećih blagdana udruge s područja Općine Križ, a u suradnji i uz potporu Općine Križ, pripremile su bogat i raznolik program adventskih događanja. Od 25. studenog pa sve do 26. prosinca 2015. godine možete sudjelovati na raznim edukacijama, kreativnim radionicama, izložbama, koncertima ili druženjima. Zasigurno će svatko pronaći nešto za sebe, a cjelokupni program možete pogledati klikom na fotografiju.


Stranica 1 od 891234»102030...Zadnja »