• Obavještavamo građane o rasporedu obilježavanja blagdana Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja. Općina Križ prigodno će obilježiti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja u srijedu 5. kolovoza 2015. godine :

   

  10,00 sati – Posjet Spomen sobi poginulih branitelja Domovinskog rata Općine Križ

  10,15 sati – Polaganje vijenca kod Centralnog križa na groblju u Križu

  10,30 sati – Polaganje vijenca kod Centralnog križa na groblju u Rečici …

 • U Narodnim novinama br. 82. od 24.07.2015. godine pod rubrikom Nadmetanja objavljen je Javni natječaj za prodaju zemljišta u vlasništvu Općine Križ.

  Rok za dostavu ponuda na adresu Općine Križ je 30 dana od objave natječaja, tj. do zaključno s danom 24.08.2015. godine.

  LINK NA JAVNI NATJEČAJ http://narodne-novine.nn.hr/oglasi/

  PONUDBENI LIST

  Popis čestica za prodaju:

  RB
  NAZIV KATASTARSKE OPĆINE
  BROJ ZK. ČESTICE
  UKUPNA POVRŠINA ZK. …

 • logo(2)Obavještavaju se potrošači da će Vodoopskrba i odvodnja Ivanić-Grad d.o.o. izvršiti privremenu obustavu isporuke vode dana 23.07.2015.  u periodu od 21,00 sat do 4,00 sata ujutro sljedećeg dana. Zbog nedovoljnih količina vode još jednom molimo potrošače da koriste vodu racionalno samo za sanitarne i osobne potrebe dok se sustav ne stabilizira. Zahvaljujemo se potrošačima na razumijevanju.

   

   

 • IMG_7450Sporazum o suradnji na projektu razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa internetu u nekomercijalnim područjima Zagrebačke županije uz sufinanciranje iz EU fondova potpisan je u utorak  21. srpnja 2015. u Ivanić Gradu. Sporazum su potpisali gradonačelnici Ivanić-Grada Javor Bojan Leš i Dugog Sela Vlado Kruhak, načelnik općine Kloštar Ivanić Željko Filipović, načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek, zamjenik načelnika Općine Križ Mladen Rogić, te Vedran Vidmar savjetnik za

 • logo(2)

  Danas 22.07.2015. u 12,30 sati se krenulo sa pumpanjem vode iz Vodne stanice Dubrovčak. Ukoliko ne dođe do novih komplikacija distribucija bi se mogla nastaviti u poslijepodnevnim satima. Potrošači će vodu dobivati u različito vrijeme ovisno o visinskim razlikama terena. Još jednom se zahvaljujemo potrošačima na strpljenju i razumijevanju.

  Srijeda, 22.07.2015. Djelatnici INA d.d. još uvijek rade na saniranju kvara. U međuvremenu je Vodoopskrba zatražila pomoć od HEP-a i dogovorila

 • DJEČJI VRTIĆ – OBAVIJEST – NATJEČAJ ZA SPREMAČICU

  DJEČJI VRTIĆ – OBAVIJEST – NATJEČAJ ZA ODGAJATELJA

 • Na temelju provedenog Javnog poziva, objavljenog 24. studenoga 2014. na mrežnim stranicama Agencije za poljoprivredno zemljište i oglasnoj ploči Općine Križ, Agencija za poljoprivredno zemljište donijela je 65 odluka o dodjeli zakupa. Popis odabranih ponuditelja nalazi se na stranici Agencije za poljoprivredno zemljište.

  Obavijest o djelomičnom poništenju Javnog poziva za područje Općine Križ

  Poništava se u dijelu koji se odnosi na 4., 5., 9., 12., 13., 14., …


Stranica 1 od 831234»102030...Zadnja »