• Knjiga je čovjeku prijatelj u samoći, karta za put u svemir, u središte Zemlje, oko svijeta, u morske dubine … Kad je zavoliš i otvoriš, postaje tvoja stvarnost … Zato su Vjeverići, danas povodom 130-e godišnjice postojanja Knjižnice i čitaonice Križ otvorili njena vrata. Hvala knjižničarki Marini Bulavi što nas je tako lijepo dočekala, pričala nam o knjižnici, čitala nam pjesme, posudila nam knjige, poklonila nam knjižne označivače. Puni dojmova, brižljivo noseći posuđene knjige vratili …

 • gongTreći put, GONG i Udruga Gradova proveli su istraživanje o transparentnosti i odgovornosti tijela lokalne i regionalne samouprave u Republici Hrvatskoj – LOTUS. Ciljevi istraživanja bili su utvrditi aktualnu razinu transparentnosti i odgovornosti jedinica lokalne i regionalne samouprave, usporediti nalaze u odnosu na prethodna istraživanja i detektirati trendove te potaknuti višu razinu transparentnosti jedinica lokalne i regionalne samouprave. Rezultati su temeljeni na pregledu

 • Općina Križ objavljuje ažurirani registar ugovora sukladno članku 21. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“ br. 90/11., 83/13. i 143/13.)

  REGISTAR UGOVORA O JAVNOJ NABAVI I OKVIRNIH SPORAZUMA _ stanje na dan 20 11 2014

 • PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
  -prekid distribucije vode-
  Ispričavamo se potrošačima zbog cjelodnevnog prekida isporuke vode na određenim djelovima distributivne mreže Vodoopskrbe i  odvodnje Ivanić-Grad .
  Unutar 24 …

 • Dječji vrtić Križ, pedagoške godine 2012./13., uključio se u projekt Samovrednovanje ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, u provedbi Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.
  Projekt se sastoji od nekoliko faza u koje su uključeni predstavnici upravnog vijeća dječjeg vrtića, odgajatelji, stručni suradnici, pomoćno osoblje, roditelji i lokalna zajednica, …

 • vukovarPozivamo sve građane Općine Križ da u 18.00 sati, danas, 18.11.2014. zapalimo svijeće u spomen VUKOVARU! U 18:00 sati paljenjem svijeća u svim gradovima i mjestima u Republici Hrvatskoj odajemo svi zajedno zahvalu žrtvi gradu heroju. Zapalimo svijeće u svojim domovima i  ispred Galerije Križ.

  Općinski načelnik Općine: Križ Marko Magdić

  Predsjednik Općinskog vijeća Općine Križ: Đuro Paher

 • OBAVIJEST GRAĐANIMA


  18.11.2014.

  Prema informacijama koje smo dobili od trgovačkog društva Vodoopskrba i odvodnja Ivanić-Grad d.o.o. za vodne usluge – zbog puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda danas do 13 sati mogući su problemi s opskrbom vode na području Općine Križ. Molimo građane za razumijevanje.


Stranica 1 od 741234»102030...Zadnja »