• Dječji fašnik plakat(1)Nakon jednogodišnje stanke, Dječji vrtić Križ u suradnji s Općinom Križ, ponovno organizira ove godine 5. Dječji fašnik u Križu, pod nazivom Tko sam, što sam?

  Tradicionalno, na Dječjem fašniku koji će se održati u petak 05.02.2016. godine u školskoj sportskoj dvorani u Križu, s početkom u 17 sati, nastupaju maskiranje skupine Dječjeg vrtića Križ, objekta Križ i Novoselec, ali i gosti …

 • Upravljačko tijelo Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020. i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju provode informativnu kampanju o IAKS mjerama ruralnog razvoja.

  Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivrednici da prisustvuju predavanjima na kojima će predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja prezentirati ciljeve te informirati prisutne o provedbi IAKS mjera iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

  Predavanja se odnose na sljedeće mjere:

  Mjera 10 – Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene
  Mjera 11 – …

 • preuzmiMaskirana skupina djece DND-a Vladimir Nazor Križ, ove će subote 06.02.2016. godine sudjelovati na dječjem fašniku u Samoboru. Mališani će predstavljati festival slastica – Kriški oblizeki.

  DND“Vladimir Nazor“ Križ, poziva sve zainteresirane da im se pridružite i povedete djecu na izlet u svijet maski. Polazak je u subotu 06.02.2016. godine u 8 sati s autobusne stanice u Križu.

  Budući je broj slobodnih mjesta ograničen potrebno …

 • POZIV NA RADIONICU


  01.02.2016.

  U sklopu projekta ‘Kutina – jačanje socijalne uključenosti starijih, kojeg provodi Udruga nezaposlenih u Kutini UNUK, a Zaklada Sandra Stojić sudjeluje kao partner, organizira se radionica na temu socijalnih usluga i volonterstva.

  Radionicu će održati stručnjaci koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u vođenju organizacija civilnog društva ili OCD-ova, upravljanju volonterima i zaposlenicima, izgradnje kapaciteta OCD-a, te izradi i vođenju projekata financiranih od domaćih i stranih donatora, uključujući i EU fondove.

  Radionica je namijenjena predstavnicima organizacija civilnog društva, njihovim članovima i volonterima. Radionica

 • 8B 010U sklopu savladavanja gradiva iz zemljopisa, vezanog uz rad Državne uprave, učenici 8. c razreda Osnovne škole Milke Trnine iz Križa, danas su posjetili Općinu Križ u cilju upoznavanja s radom lokalne jedinice u kojoj žive. Primio ih je Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić te im u kratkom izlaganju objasnio kako funkcionira lokalna samouprava te koje su ovlasti i dužnosti Načelnika …

 • škafUdruga Škaf Križ, poziva, sve prijatelje, susjede, kumove da im se pridruže u proslavi Vincekova, koja će se održati 23. 01. 2016., subota u 13.00 sati u vinogradu obitelji Podgorski Ivo – Luki, u Kopčić Brdu, Mustafina Klada.

   

 • Udruga vinogradara i vinara „ŠKAF“ Križ, organizira edukaciju o održivoj uporabi pesticida i zakonskim obavezama vezanim uz uporabu istih.

  Edukacija će se održati 07.02.2016. nedjelja u 09:00 sati u Društvenom domu u Križu.

  Prijave do 04.02.2016. na tel.: 091/510-5885

   


Stranica 1 od 921234»102030...Zadnja »