• Općinsko izborno povjerenstvo Općine Križ-stalni i prošireni sastav

 • Ovog petka 26.08.2016. godine s početkom u 19 sati, u novoobnovljenom prostoru Galerije Križ održati će se izložba udruge Riznica Moslavine pod nazivom Križ kroz vrijeme. Ovom izložbom, ističu u Udruzi, željeli su oživjeti uspomene starijih generacija Križana na pojedine objekte i radnje koje su nekad postojale u Križu, ali također mlađima pokazati kako je Križ i u svojoj prošlosti bio fascinantno mjesto.

  Od …

 • Od 26., do 28. kolovoza posjetite nas na Danima Općine Križ. U subotu od 14 sati u parku u Križu posjetite sajam obrta i rukotvorina, a od 20 sati budite uz Davora Dretara Dreleta na predstavljanju i degustaciji najvišeg medenog kolača Općine Križ koji će se prodavati u dobrotvorne svrhe. Slijedi nastup plesne grupe M18 iz Kutine te spektakularni koncert Ivana Zaka. Više …

 • OBAVIJEST


  19.08.2016.

  POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE KRIŽ, A RADI ŠTO BOLJE I SIGURNIJE ORGANIZACIJE PLANIRANIH DOGAĐANJA, PRIVREMENO SE ZATVARA PROMET ZA MOTORNA VOZILA I TO:

  u petak 26.08.2016. godine od 12 sati do nedjelje 28.08.2016. godine u 13 sati, na Trgu Svetog Križa te u Zagrebačkoj ulici od Trga Svetog Križa do Maksimirske ulice u Križu.

  PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA ODNOSI SE I NA PROMET U

 • OPĆINA PLAKAT 2016 FINALI ove godine zabavni dio programa Dana Općine Križ započne krajem kolovoza, točnije neke sportske aktivnosti već su započele, a što vas sve očekuje tijekom ovogodišnjeg programa povodom obilježavanja Dana Općine Križ „14. rujan“, pogledajte u priloženom programu. PLAKAT DAN OPĆINE KRIŽ 2016.

  Glavna događanja očekuju nas za vikend od 26. do 28.08.2016. godine, a od svega

 • uređenje galerije 011Prostor u kojem se odvija najveći dio kulturnih sadržaja Općine Križ zasigurno je Galerija u centru Križa. U cilju adaptacije ali i moderniziranja spomenutog prostora, Općina Križ odlučila je u Galeriji ugraditi alarmni sustav, promijeniti rasvjetu te urediti parkete i zidove. Ova investicija ne samo da će dati ljepši izgled cijelom prostoru, već će ugradnja alarmnog sustava i bolje rasvjete, omogućiti …

 • DAN OPĆINE KRIŽ 2015 076Općina Križ i ove godine povodom obilježavanja Dana Općine Križ planira organizirati zanimljiv i šarolik program za sve posjetitelje i svoje sugrađane.

  Dio programa, tradicionalno je i Sajam obrta i rukotvorina obrtnika, OPG-a, kako domaćih tako i proizvođača, iz susjednih lokalnih jedinica. Našim sugrađanima i svim posjetiteljima tom prigodom nudi se nekomercijalna, unikatna ponuda rukotvorina ili domaćih likera, meda, sira i …


Stranica 1 od 1021234»102030...Zadnja »